Tak Berkategori

The Mirage Resmi ing Manajemen Anyar

Akuisisi Hard Rock International ing The Mirage Hotel & Casino ing Las Vegas pungkasane rampung sawetara dina sawise regulator gambling Nevada menehi lampu ijo . Kesepakatan $ 1 milyar mung wiwitan rencana Hard Rock kanggo keluaran hk properti kasebut. Perusahaan hiburan lan perhotelan bakal nandur modal akeh ing renovasi, pungkasane menehi jeneng hotel kanggo cocog karo pemilik anyar.

Hard Rock entuk Resor Bersejarah lan Ditresnani
Akuisisi kasebut diwiwiti kanthi resmi ing Desember 2021 nalika Hard Rock ngumumake tujuane kanggo tuku hotel lan kasino apik The Mirage saka MGM Resorts International. Kesepakatan $1.08 milyar liwat persetujuan peraturan adat lan saiki resmi rampung. Saliyane pembayaran ngarep kanggo aset operasi papan kasebut, Hard Rock kudu mbayar sewa tahunan $90 yuta menyang VICI Properties sing duwe real estate.

tuku Newest Hard Rock menehi akses menyang panggonan sajarah lan uga-tresna ing lokasi utama ing Strip. Properti 65 hektar kalebu casino 90,548 sq ft (8,412,2 m2), 3,044 kamar, lan dhaptar fasilitas sing akeh. Perusahaan hiburan lan perhotelan ngrancang nggawe urip anyar menyang papan sing apik, kanthi nggambarake desain ulang lengkap lan rebranding.

Hotel Ikon bakal tetep operasional kanthi lengkap
pejabat Hard Rock wis sambungan sing mbenake ekstensif mbesuk bakal bertahap lan uga-diwilang efforts . Perusahaan hiburan lan perhotelan bakal nuduhake visi lengkap ing taun 2023. Sawetara rincian sing dingerteni umum nuduhake manawa The Mirage bakal nampa desain ulang sing dramatis lan ekstensif, nambah menara hotel sing bentuke gitar anyar ing properti kasebut.

Jim Allen, ketua Hard Rock International, nandheske sing hotel lan casino bakal tetep operasional saindhenging kabeh proses lan redesign bakal ngurmati sajarah sugih ajang. Transisi menyang manajemen anyar bakal dadi lancar tanpa gangguan sing katon kanggo pengunjung.

We are bungah a nggawe resort terpadu ing Strip sing bakal nggawe komunitas hiburan legendaris iki bangga.

Jim Allen, ketua Hard Rock International
Allen kanthi cepet mbantah desas-desus babagan PHK massal, nampi 3,500 anggota tim The Mirage menyang kulawarga Hard Rock. Anggota staf nampa SGP Prize rekomendasi sing mencorong saka mantan pemilik hotel MGM Resorts minangka CEO Bill Hornbuckle ngrilis pernyataan resmi sing memuji dedikasi lan profesionalisme.

MGM Ngalih Fokus menyang Timur
MGM mbuwang properti kasebut kanggo nggayuh tujuan strategis jangka panjang liyane. Sawetara tujuan sing dilapurake perusahaan kalebu kapitalisasi kesempatan pertumbuhan anyar, njaga modal sing nyukupi, lan mbayar maneh para pemegang saham. plans paling anyar MGM kang kalebu $ 2 milyar injeksi Result HK awis ing Grand Paradise casino in Macau, kuwat pracaya ing potensial wilayah.

Ing babagan merek Mirage, MGM bakal nahan hak kanggo jeneng kasebut, menehi lisensi menyang Hard Rock tanpa royalti nganti telung taun. Sawise periode kasebut kadaluwarsa, properti bakal njupuk jeneng anyar, dadi Hard Rock Hotel & Casino Las Vegas.