Sukses Universe ngarepake lompat kaping telu ing bathi 1H
toto

Sukses Universe ngarepake lompat kaping telu ing bathi 1H

Macau casino investor Success Universe Group Ltd ngandika iku nyana kanggo https://michellemaries.com/ ngrekam Tambah ing “watara loro kanggo telu” ing MediaWiki kanggo nem sasi rampung 30. Juni, dibandhingake karo setengah pisanan 2018. Perusahaan marang Bursa Saham Hong Kong ana sing adhedhasar pangarepan kasebut ing konsep akun manajemen gabungan sing ora diaudit kanggo grup kasebut.

Perusahaan ngasilake bathi kira-kira HKD14,2 yuta (US$1,8 yuta) ing nem wulan pisanan 2018.

“Sanajan nyuda keuntungan nilai wajar ing properti investasi klompok, kenaikan bathi gabungan sing ora diaudit saka grup sajrone nem sasi sing rampung tanggal 30 Juni 2019 utamane amarga kenaikan bathi klompok saka perusahaan asosiasi. menyang Ponte 16, proyek investasi unggulan klompok kasebut, “ujare Success Universe ing pengajuan Senin.

Hotel casino Ponte 16 (digambarke) dumunung ing semenanjung Macau lan dilakokno ing joint venture antarane Sukses Universe lan operator casino Macau SJM Holdings Ltd. Casino Ponte 16 wis – ing pungkasan 2018 – 97 Tabel game Togel SGP kanggo massa. pasar, pitung dhuwur-watesan tabel game lan limang tabel game VIP ing Desember.

Success Universe ngandhani bursa saham ing dina Senin yen samesthine bakal ngetokake asil kanggo separo pisanan 2019 ing pungkasan wulan iki.

GGRAsia kacarita sasi pungkasan sing perusahaan Jepang Current Corp ngrancang kanggo advance karo proposal kanggo resort casino ing kutha Japanese Nagasaki, project ing kemitraan karo Sukses Universe lan Hong Kong-dhaptar Get Nice Holdings Ltd – biyen investor apa ana Grand Waldo casino hotel in Macau, mbukak ing lisensi game Galaxy Entertainment Group Ltd.

Ing Macau, sukses Semesta ngarep-arep rencana construction kanggo extension saka Komplek waterfront Ponte 16 bisa disetujoni dening pamaréntah Macau “ing Togel SDY taun iki”, tenan marang GGRAsia ing Juni. Ekstensi kasebut, sing diarani Succes Universe minangka “fase katelu”, bakal langsung ana ing sisih kidul properti Ponte 16 saiki, cedhak bangunan bersejarah Pier 16 ing distrik Inner Harbour.

Success Universe nglaporake bathi meh HKD54.5 yuta kanggo taun 2018 kanthi lengkap, amarga rugi ing taun sadurunge. Asil positif pungkasan taun iki amarga utamané kanggo nuduhake saka MediaWiki mili saka Ponte 16 casino hotel, perusahaan ngandika ing Maret ing pengajuan kanggo Bursa Saham Hong Kong.