revenue tax game Macau ndhuwur US $ 8,3bln kanggo Juli, munggah 2,3pct
toto

revenue tax game Macau ndhuwur US $ 8,3bln kanggo Juli, munggah 2,3pct

Pamaréntah Macau ngandika diklumpukake MOP67,21 milyar (US $ 8,32 milyar) ing tax revenue saka industri game kutha ing pitung sasi pisanan taun. Ing Togel SGP revenue tax diklumpukake saka sektor game munggah saklawasé 2,3 persen supaya adoh taun dibandhingake MOP65,72 milyar diklumpukake ing periode taun sadurunge.

Biro Layanan Keuangan pemerintah ngeculake data kasebut kanggo nuduhake kesehatan umum kas kutha. Tokoh diterbitake ana nuduhake jumlah diklumpukake supaya adoh taun iki 68,4 persen saka jumlah revenue tax saka industri game pemerintah wis budgeted kanggo kabèh taun. Pamrentah prakiraan bakal ngumpulake babagan MOP98,23 milyar taun iki saka sektor game.

Data paling anyar nuduhake yen revenue saka game sing diklumpukake nganti saiki ing taun tanggalan kira-kira 89,8 persen saka MOP74,81 milyar sing diklumpukake pemerintah saka kabeh sumber.

Pendapatan pemerintah saiki saka kabeh sumber nganti saiki taun iki yaiku 65,1 persen saka jumlah sing dianggarake sajrone setaun.

Pamrentah pajak revenue game reged saka kasino Macau ing tingkat 35 persen, nanging retribusi liyane ing game casino mundhakaken tarif tax kanggo 39 Keluaran HK persen, ing efek. Pajak ing industri game Macau uga kalebu retribusi ing income saka lotre tradisional Cina, horseracing, lotre cepet lan tax ing komisi entuk dening operator saka gambling junkets.

Ing ngitung budget sawijining, pemerintah cenderung konservatif babagan ngira jumlah revenue saka game. Pamrentah wis nganggarake surplus fiskal luwih Demo Slot saka MOP18,06 milyar kanggo kabeh 2019. Ing pungkasan Juli, surpluse ana MOP35,60 milyar, angka resmi nuduhake.

Pamrentah Macau mungkasi 2018 kanthi surplus fiskal MOP53,87 milyar kanggo taun lengkap.