Melco Siprus miwiti sekolah bakul game table
toto

Melco Siprus miwiti sekolah bakul game table

Melco Siprus, operator saka Casinos Siprus (C2) properti, ngandika iku wis dibukak “pisanan ing-house” sekolah casino-bakul ing Republik Siprus. “Sekolah iki nawakake kesempatan karir sing nyenengake kanggo para pedagang sing Totobet HK pengin gabung karo salah sawijining operator utama industri perhotelan lan hiburan global,” ujare perusahaan kasebut ing siaran pers minggu iki.

Melco Siprus iku usaha antarane operator casino internasional Melco Resorts lan Hiburan Ltd lan konglomerat basis Siprus Cyprus Phassouri (Zakaki) Ltd. Kemitraan wis 30-Arige lisensi eksklusif kanggo yurisdiksi.

Klompok iki mbangun City of Dreams Mediterranean casino resort Pragmatic play (digambarke ing rendering artis), lan uga diijini kanggo operate papat panggonan satelit.

Miturut release, calon cocok liwat umur 21 bakal bisa kanggo “ndaftar ing mbayar program telung sasi kanggo nampa latihan saka ndhuwur meja pakar game” lan gabung karo City of Dreams Mediterranean tenaga kerja. Program latihan pisanan dijadwalake diwiwiti ing Desember.

Melco Cyprus saiki dadi tuan rumah dina karir saben wulan kanggo City of Dreams Mediterranean minangka bagéan saka drive rekrutmen kanggo ngisi luwih saka 1,000 posisi lan ndhukung lapangan kerja lokal.

City of Dreams Mediterranean kemungkinan bakal diluncurake ing “kuartal kaping Data Sydney pindho 2023″, sanajan jadwal kasebut “tundhuk persetujuan peraturan”, miturut promotor resort kasebut.

Pemesanan kamar hotel kanggo properti sing durung dibangun saiki bisa ditindakake kanggo nginep wiwit tanggal 1 Juni 2023, miturut mriksa dening GGRAsia saka platform pesenan online resmi properti kasebut.