Macau pasar massa GGR ndongkrak dening sumber hotel: DB
toto

Macau pasar massa GGR ndongkrak dening sumber hotel: DB

Brokerage Deutsche Bank Securities Inc nganggep manawa, rata-rata, tingkat wutah ing revenue game reged pasar massa (GGR) ing kasino Macau saben Pengeluaran HK taun luwih saka kaping pindho tingkat wutah ing jumlah kamar hotel ing kutha taun sadurunge. – yen jumlah kamar hotel mundhak paling sethithik 4 persen.

The stockbroking lengen saka Deutsche Bank ditanggepi ana cathetan ngandika sajarah nuduhake yen hubungan antarane wutah ing casino GGR lan sumber anyar ing pasar game casino ing Macau, minangka gauged dening nomer kamar hotel ana, paling katon ing pasar massa. .

Cathetan kasebut ujar babagan wutah ing GGR pasar massal: “Nalika massa wis Result SDY kuwat kanggo mayoritas periode wiwit 2011, pengaruh pasokan anyar katon jelas. Ing taun-taun sawisé tuwuhing pasokan kamar hotel 4 persen utawa luwih, GGR massa wis rata-rata, rata-rata, 2,2 kaping tingkat paningkatan pasokan taun sadurunge.

Njupuk menyang akun kemajuan proyèk kanggo nggedhekake resorts casino ing Macau, Deutsche Bank prakiraan sing nomer kamar hotel ing pasar bakal tuwuh udakara 1 persen ing 2019, udakara 11 persen ing 2020 lan udakara 7 persen ing 2021.

Memo uga nyathet yen sawetara proyek gedhe, kayata Grand Lisboa Palace saka operator casino SJM Holdings Ltd, lan ekspansi Galaxy Macau saka Galaxy Entertainment Group Ltd, “loro-lorone wis surup babagan tanggal bukaan”.

“Kanthi tren GGR sing umume stabil, kanthi revenue sing didorong massa utawa nambah margin ngluwihi segmen VIP sing luwih molah malih kanthi wates sing amba, kita yakin ramalan pasokan saiki luwih nggegirisi tinimbang sing wis ana Pengeluaran SDY sajrone patang taun kepungkur utawa dadi,” tulis analis Deutsche Bank Carlo Santarelli lan Steven Pizzella.

Dheweke nambahake: “Nalika prospek kapasitas hotel saya cepet, kudu dicathet yen saka udakara 7,100 kamar sing samesthine bakal online ing taun 2020/2021, udakara 73 persen bakal nindakake tanpa nyathet kapasitas game tambahan.”