Las Vegas Sands ngadhepi US $ 12 bln tuntutan hukum liwat lisensi Macau
toto

Las Vegas Sands ngadhepi US $ 12 bln tuntutan hukum liwat lisensi Macau

A mantan partner bisnis Macau saka Las Vegas Sands Corp wis tambah jumlah pratelan marang Unit saka perusahaan US basis. Asian American Entertainment Data SDY Corp (AAEC), perusahaan sing dipimpin dening pengusaha Taiwan Marshall Hao Shi-sheng, saiki njaluk MOP96,45 milyar (US$11,94 milyar) minangka ganti rugi, miturut laporan interim paling anyar saka Sands China Ltd.

Sidang pertama kasus kasebut dijadwalake tanggal 11 September ing Pengadilan Tingkat Pertama Macau.

AAEC nggugat basis Macau Venetian Macau Ltd, lan telung anak perusahaan ing Togel SDY Amerika Serikat saka Las Vegas Sands: LVS (Nevada) International Holdings Inc, Las Vegas Sands LLC lan Venetian Casino Resort LLC.

Tuntutan iki Originally kapenuhan ing Januari 2012, karo AAEC ngaku MOP3 milyar minangka ganti rugi kanggo kerusakan asil saka miturut omongane uwong nerbitake perjanjian sak tawaran sukses Las Vegas Sands ing 2002 kanggo lisensi casino in Macau.

Ing Juli 15, 2019, AAEC njaluk pengadilan nambah jumlah tuntutane nganti meh US $ 12 milyar, sing diduga nuduhake bathi sing ilang wiwit taun 2004 nganti 2018, miturut laporan Sands China sing diajukake minggu kepungkur. AAEC uga dilindhungi undhang-undhang hak kanggo pratelan kanggo ilang bathi nganti 2022, nalika Sands China kang lisensi casino Macau kadaluwarsa.

Jorge Menezes, pengacara Macau sing makili AAEC, marang GGRAsia kanthi wangsulan sing ditulis: “Aku mung bisa ngonfirmasi manawa tanggal 15 Juli 2019 AAEC nglamar klaim kasebut nganti kira-kira US $ 12 milyar kanggo periode pungkasan ing 2018, ditambah kira-kira 70 persen. saka bathi sing digawe dening Las Vegas Sands saka 2019 nganti pungkasan konsesi.

Pak Menezes diterangno sing pratelan ana “salaras” karo apa AAEC wis diklaim ing 2012 filings, “lan adhedhasar data publicly dibeberke dening DICJ,”Ing pungkasan referensi kanggo pengatur casino Macau kang, Gaming Inspection lan Biro Koordinasi.

“Iki rampung bubar wiwit [sidhang] diarani September lan kita pengin menehi pengadilan data sing dianyari,” ujare.

Pak Menezes nolak menehi komentar utawa ngrembug babagan isi kasus kasebut.

Ing April 2014, Pengadilan Macau kang First Instance ditanggepi kaputusan nyekeli sing pratelan AAEC marang Venetian Macau Ltd iku unfounded lan sing pratelan kudu nerusake istimewa marang Las Vegas Sands ‘telu anak https://merciainstitute.com/ perusahaan basis AS. AAEC banding keputusan kasebut ing Mei 2014.

AAEC wis ngajokake tuntutan hukum sing padha marang Las Vegas Sands karo Pengadilan Distrik AS ing Nevada, nanging mantan perusahaan kasebut mbatalake kasus kasebut ing pungkasan taun 2014.

Ing laporan interim, Sands China ujar manawa manawa proses hukum kasebut ana ing tahap awal, “ora bisa nemtokake kemungkinan asil saka prakara iki utawa sawetara kerugian sing bisa ditindakake, yen ana”.

“Perusahaan duwe niat kanggo mbela perkara iki kanthi kuat,” tambahe.

Kasus AAEC minangka salah sawijining sawetara litigasi sing ana hubungane karo lisensi game Macau Las Vegas Sands. Ing Maret, Las Vegas Sands lan pengusaha Cina Richard Suen tekan pemukiman – kanggo jumlah undisclosed dhuwit – bab bantuan Pak Suen marang tenan ing njaluk hak casino Macau.