GEG nerusake skema latihan Macau kanggo siswa uni Jepang
toto

GEG nerusake skema latihan Macau kanggo siswa uni Jepang

operator casino basis Macau Galaxy Entertainment Group Ltd – uga dikenal minangka GEG – announced ana iku bakal dadi tuan rumah edition liya saka Togel HK rencana kanggo nggawa menyang Macau kelompok mahasiswa universitas Japanese, kanggo sinau liyane babagan Manajemen resort terpadu.

Skema – dijuluki “GEG Japan-Macau Integrated Resort Management Mentorship Pilot Scheme” – diluncurake taun kepungkur. Iki diatur bebarengan dening Galaxy Entertainment lan Galaxy Entertainment Group Foundation.

Peserta ing program taun iki kalebu mahasiswa lan sarjana saka telung universitas Jepang, lan wakil saka perusahaan perhotelan Jepang Okura Nikko Hotel Management Co Ltd.

Program kasebut bakal diwiwiti tanggal 26 Agustus lan bakal ditindakake telung minggu. Peserta bakal rawuh ceramah diwenehake dening sarjana saka Universitas Macau, lan “sinau macem-macem operasi resort terpadu” kanggo njupuk Panggonan ing resort casino Galaxy Macau (digambarke ing foto file), ngandika Galaxy Entertainment.

Perusahaan kasebut nambahake: “Kanthi resor terpadu sing samesthine bakal debut ing Jepang ing mangsa ngarep, perlu kanggo ngembangake sumber daya manungsa sing cocog kanggo industri anyar sing nyenengake iki.”

Ditampilake minangka “pisanan saka sawijining jinis”, program yakuwi “kanggo ngembangaken skills operasional lan kawruh sektor kanggo personel kasengsem Togel HK ing muter peran anjog ing lapangan resort Integrasi,” tenan ditambahaké.

Nalika rong fase saka aturan mbisakake umum wis liwati ing topik casino, panguwasa nasional ing Jepang durung ngetokake apa sing disebut “kabijakan dhasar” ing resorts terpadu, kalebu kritéria kanggo nemtokake ngendi padha kudu dumunung. Nganti telung papan bakal diidini ing tahap liberalisasi pisanan.

Outlet media Jepang Sankei Shimbun nglaporake wulan iki – nyebutake sumber sing ora dijenengi – manawa panguwasa nasional ngrancang supaya kabijakan Pengeluaran SDY dhasar IR siap ing akhir Maret taun ngarep.

Galaxy Entertainment sadurunge wis ngumumake dhewe minangka pesaing kanggo lisensi casino ing Jepang. Perusahaan kasebut uga nyewa Ted Chan Ying Tat , mantan eksekutif senior saka saingan pasar Macau Melco Resorts and Entertainment Ltd, minangka kepala operasi tim pangembangan Jepang.

Galaxy Entertainment wis dikonfirmasi ngarep-arep bisa kolaborasi karo perusahaan casino Monaco Société des Bains de Mer et du Cercle des Étrangers à Monaco, lan mitra Jepang, kanggo nawarake lisensi Jepang.