Galaxy Ent 2Q EBITDA warata, revenue mudhun ing VIP woes
toto

Galaxy Ent 2Q EBITDA warata, revenue mudhun ing VIP woes

Operator kasino Macau, Galaxy Entertainment Group Ltd, nyatakake yen revenue net kuartal kaping pindho mudhun 5,4 persen saben taun, dadi HKD13,17 milyar (US $ 1,68 milyar), kanthi kinerja “solid” ing segmen pasar massal diimbangi Data SDY dening a bisnis game VIP “nantang”.

Pangentukan sing diatur sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) kanggo periode kasebut rata-rata ing taun-taun, ing HKD4.33 milyar, nanging 8.8 persen luwih dhuwur tinimbang kuartal sadurunge, ujare perusahaan kasebut ing dina Selasa. Bursa Saham Hong Kong.

Galaxy Entertainment Nanging ngandika iku “muter begja” ing telung sasi kanggo 30 Juni, kang tambah EBITDA diatur dening kira-kira HKD349 yuta. Normalisasi EBITDA kuartal kaping pindho bakal udakara HKD4.0 milyar, mudhun udakara 11 persen taun-taun, tambahe.

Perusahaan sing kadhaptar ing Hong Kong nglaporake asil statutori saben setengah taun, nanging ngetokake sorotan sing dipilih saben wulan.

Operator casino ngandika revenue net kanggo separo pisanan 2019 ana ing HKD26,22 milyar, mudhun 6,6 persen saka periode taun sadurunge. Perusahaan kasebut nglaporake EBITDA sing disetel setengah pisanan HKD8,32 milyar, 3,8 persen kurang saka setahun sadurunge.

Galaxy Entertainment nglaporake bathi net sing diatribusikan kanggo pemegang saham HKD6.68 milyar ing nem wulan pisanan 2019, mudhun 7.3 persen saka periode sing padha ing 2018.

Perusahaan ngandika dina Selasa bakal ngetokake deviden khusus HKD0,46 saben saham, bakal dibayar ing utawa kira-kira 25 Oktober Galaxy Entertainment wis ngumumake dividen khusus HKD0,50 saben saham ing Agustus taun kepungkur. Ing tanggal 26 April 2019, perusahaan mbayar 0.45 HKD deviden.

Lui Che Woo, ketua perusahaan kasebut, ujar ing siaran pers sing diterbitake sakcepete sawise asil dikirim menyang bursa saham, yen dividen sing diumumake dening Galaxy Entertainment nuduhake “kapercayan manajemen babagan prospek jangka panjang kanggo Macau lan perusahaan” .

“Pasar sakabèhé ing Macau tetep relatif stabil senadyan nyuda ing volume VIP amarga nambah kompetisi regional, ketegangan perdagangan lan ekonomi Cina kalem,” ngandika Pak Lui. “Kita terus realokasi sumber daya kanggo panggunaan sing paling dhuwur lan paling apik lan fokus kanggo ngembangake bisnis massa margin sing luwih dhuwur.”

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd ngandika ing cathetan sing asil kuartal kapindho Galaxy Entertainment “ngalahake prakiraan lan konsensus kita”. Dheweke nambahake: “Kabeh properti ngalami pengaruh positif, utamane ing Galaxy Macau.”

nyuda revenue Gaming

Total revenue game net Galaxy Entertainment ing telung sasi kanggo 30 Juni ana HKD11,14 milyar, mudhun 6,3 persen taun-on-taun.

revenue game reged Tabel massa agregat (GGR) tekan saklawasé HKD7,27 milyar, munggah 6,3 persen saka periode taun sadurunge. Total kaping pindho VIP GGR ana kira-kira HKD7,33 milyar, mudhun 24,8 persen taun-on-taun, nalika revenue game elektronik kanggo periode HKD607 mayuta-yuta, 6,1 persen luwih saka setahun kepungkur.

Data resmi saka pengatur game Macau nuduhake yen VIP GGR pasar-sudhut ambruk 15,6 persen taun-on-taun ing waktu liya, nalika bagean pasar massa kacarita 18,6 persen wutah kanggo periode.

“Kita ndeleng kinerja massa Galaxy Entertainment minangka terhormat ing tengah-tengah tekanan kompetitif saka kasino anyar ing Cotai East (kayata Morpheus, MGM Cotai), luwih apik
tinimbang kasino Cotai liyane ing kuartal iki,” broker JP Morgan Securities (Asia Pasifik) Ltd wrote ing cathetan komentar asil waktu kapindho operator casino.

Sajrone nem sasi nganti 30 Juni, revenue VIP grup ing Galaxy Entertainment mudhun 24,8 persen saben taun, dadi HKD14,75 milyar, dene revenue saka segmen pasar massal tambah 7,8 persen dadi HKD14,61 milyar.

Galaxy Entertainment ujar manawa Macau ngalami sawetara acara ing separo pisanan 2019 sing mengaruhi pasar game kutha, “utamane ing segmen VIP”. Perusahaan ngandika iki kalebu larangan saka Januari ing tableside udud ing kamar VIP, kompetisi saka kasino liyane ing wilayah Asia-Pasifik, lan ekonomi global kalem.

Properti Cotai unggulan Galaxy Entertainment Galaxy Macau (gambar) nglaporake revenue net kuartal kaping pindho kira-kira HKD9,53 milyar, dibandhingake meh HKD9,95 milyar ing periode taun sadurunge. Properti Cotai minangka kontributor utama kanggo revenue lan penghasilan Galaxy Entertainment.

Galaxy Macau ngasilake EBITDA sing disetel kira-kira HKD3,24 milyar, munggah 0,5 persen saka periode taun sadurunge.

StarWorld Macau, ing semenanjung Macau, ndeleng EBITDA sing disetel kanggo periode mudhun 4,5 persen taun-on-taun kanggo HKD943 yuta. Properti Cotai sing luwih cilik Broadway Macau ing jejere Galaxy Macau, ndeleng EBITDA kasebut tekan HKD6 yuta lawan HKD2 yuta ing kuartal kaping pindho 2018.

Ketua perusahaan Pak Lui ngandika ing release penet sing perusahaan “terus kanggo nggawe kemajuan apik” karo revamp HKD1,5 milyar sadurunge Galaxy Macau lan StarWorld Hotel ing semenanjung Macau. Perusahaan kasebut ujar Togel SGP manawa perombakan kasebut nyebabake “gangguan jangka pendek” ing rong properti kasebut.

Galaxy Entertainment ngandika neraca tetep “solid” kanthi total awis lan investasi cair HKD50,4 milyar lan awis net HKD43,9 milyar. Pak Lui ujar manawa posisi finansial kasebut ngidini klompok kasebut bali modal menyang para pemegang saham, mbiayai “pipa pembangunan lan … ngupayakake ambisi ekspansi internasional”.

Perusahaan ngandika iku “aktif nguber” pangembangan lisensi resort casino ing Jepang. “Kita ndeleng Jepang minangka kesempatan wutah jangka panjang sing Result SDY bakal nglengkapi operasi Macau lan ambisi ekspansi internasional liyane,” ujare Galaxy Entertainment ing pengajuan Selasa.

Galaxy Entertainment wis dikonfirmasi ngarep-arep bisa kolaborasi karo perusahaan casino Monaco Société des Bains de Mer et du Cercle des Étrangers à Monaco, lan mitra Jepang, kanggo nawarake lisensi Jepang.