Ekspansi Galaxy Macau Phase 3 ditundha nganti pungkasan taun 2020
toto

Ekspansi Galaxy Macau Phase 3 ditundha nganti pungkasan taun 2020

Manajemen operator kasino Macau Galaxy Entertainment Group Ltd ujar manawa tanggal peluncuran kanggo bagean pisanan Fase 3 saka resort kasino Cotai unggulan, Galaxy Macau (gambar), saiki bakal kedadeyan ing pungkasan taun ngarep, tinimbang ing tengah 2020. kaya sing sadurunge ditandhani.

Konfirmasi kasebut diwenehake ing telpon konferensi karo analis investasi, Selasa, sawise ngumumake asil pangentukan kuartal kapindho perusahaan kasebut. Galaxy Entertainment nglaporake revenue net kuartal kapindho Data SGP HKD13,17 milyar (US $ 1,68 milyar), mudhun 5,4 persen saben taun. Klompok kasebut ujar manawa kinerja “padhet” ing segmen pasar massal diimbangi dening bisnis game VIP “tantangan” sajrone periode kasebut.

Galaxy Entertainment ngandika sadurunge sing Phase 3 bakal fitur 1.500 kamar hotel, sawetara papan casino, lan arene gedhe-ukuran karo 16.000 kursi. Klompok wis wiwit Applied kanggo ndhaftar minangka merek dagang jeneng “Galaxy Arena Macau” lan “Galaxy International Convention Center”.

Perusahaan kasebut uga wis ujar sadurunge yen Fase 3 bakal duwe ruang 400,000 kaki persegi (37,161 meter persegi) kanggo rapat, insentif, konferensi lan pameran (MICE).

Manajemen Galaxy Entertainment dipetik ing cathetan Selasa saka broker Sanford C. Bernstein Ltd sing ujar manawa arena 16.000 kursi lan fasilitas MICE anyar bakal mbukak ing pungkasan 2020 utawa awal 2021. Menara hotel 1.500 kamar sing anyar saiki dijadwalake dibukak. ing awal 2021, miturut memo Sanford Bernstein.

Sadurungé dina, sak konferensi penet, Manajemen Galaxy Entertainment wis dituduhake sing jangkah saka construction kanggo Phase 3 Galaxy Macau gumantung ing macem-macem persetujuan pemerintah.

Phase 4 Galaxy Macau wis diwenehi tandha minangka fokus non-game lan bakal menehi kira-kira 3.000 kamar hotel. Miturut manajemen Galaxy Entertainment, Result SGP perusahaan wis ngrampungake mayoritas kerja tumpukan kanggo Tahap 4, sing saiki ditargetake dibukak ing 2022, miturut memo Sanford Bernstein. Perusahaan kasebut sadurunge ujar manawa Fase 4 bakal mbukak ing taun 2021.

Anggaran konstruksi kanggo Fase 3 lan Fase 4 tetep ana ing kisaran HKD45 milyar nganti HKD50 milyar, kaya sing diumumake sadurunge, ujare manajemen grup kasebut sing dikutip dening cathetan Sanford Bernstein.

Hak game Macau Galaxy Entertainment saiki bakal kadaluwarsa ing Juni 2022.

Analis Sanford Bernstein ujar manawa dheweke saiki ngarepake pembukaan tahap pertama Tahap 3 ing awal 2021. “Kita ngarepake bukaan Galaxy Macau Tahap 3 lan 4 dadi katalis positif kanggo regane Galaxy Entertainment,” tambahe.

Sajrone telpon konferensi karo Analysts, Manajemen operator casino ngandika sing HKD1,5 milyar revamp saka Galaxy Macau lan StarWorld Hotel ing Togel SGP semenanjung Macau samesthine bakal rampung ing separo pisanan 2020. Perusahaan ngandika ing statement Selasa sing revamp wis nyebabake sawetara “gangguan short term” ing loro sifat.

Miturut memo Sanford Bernstein, Galaxy Entertainment nutup rong kamar VIP kanggo direnovasi sajrone kuartal kaping pindho, “sing nyuda kapasitas [perusahaan] kanthi 8 persen dadi 10 persen”.

Ing asil kanggo telung sasi rampung 30 Juni, Galaxy Entertainment ngandika VIP turnover mudhun dening 37,9 persen taun-on-taun, kanggo saklawasé HKD179,67 milyar. Agregat pendapatan VIP kuartal kaping pindho kira-kira HKD7,33 milyar, mudhun 24,8 persen taun-taun, dibantu dening tingkat menang sing luwih dhuwur yen 4,1 persen versus 3,4 persen taun sadurunge.

Ing telpon Selasa karo analis, manajemen Galaxy Entertainment nyebataken wiwitan alus kanggo tren game kuartal katelu, nambahake manawa segmen VIP “tetep ing tekanan,” miturut cathetan saka broker Jeffries Hong Kong Ltd.