Tak Berkategori

The Mirage Resmi ing Manajemen Anyar

Akuisisi Hard Rock International ing The Mirage Hotel & Casino ing Las Vegas pungkasane rampung sawetara dina sawise regulator gambling Nevada menehi lampu ijo . Kesepakatan $ 1 milyar mung wiwitan rencana Hard Rock kanggo keluaran hk properti kasebut. Perusahaan hiburan lan perhotelan bakal nandur modal akeh ing renovasi, pungkasane menehi jeneng hotel kanggo cocog […]