Calon Macau CE isih bisu ing retender lisensi casino
toto

Calon Macau CE isih bisu ing retender lisensi casino

Pengusaha Macau Ho Iat Seng – sing mlaku tanpa lawan kanggo peran kepala eksekutif, proyek paling dhuwur ing kutha kasebut – ngumumake dina Sabtu https://covertcreeklodge.com/ program politike. Pak Ho nolak komentar ing rinci babagan arah mangsa kanggo industri game kutha kang.

Dheweke uga ora Komentar ing proses retender kanggo hak game Macau; enem lisensi saiki kadaluwarsa ing 2022. Nanging, Pak Ho maneh nyatakake yen pemerintah bakal fokus pisanan ing review hukum game kutha lan aturan liyane sing gegandhengan.

Sajrone konferensi penet Juni, Pak Ho wis nolak kanggo komentar ing rinci nalika takon dening media bab apa proses retender lisènsi casino bisa ndherek pilihan kanggo nambah nomer lisensi. Ing wektu dheweke kandha: “Apa lisensi pitung, utawa enem, utawa wolung? Iki ora ana ing lingkup pertimbanganku nganti hukum game diowahi.

Keperluan kanggo amandemen kerangka hukum kasebut sadurunge proses retender wis ditetepake maneh ing Mei dening Lionel Leong Vai Tac, Sekretaris Ekonomi lan Keuangan kutha.

Ing April, Fernando Chui Sai On, Ketua Eksekutif saiki, wis ngandika ana ora perlu kanggo wektu tundha Bukak saka tender umum seger kanggo konsesi game. Dheweke nyebutake rong tugas utama sing kudu ditindakake pemerintah: mbenakake hukum kerangka game Macau – uga dikenal minangka UU No. diatur kanggo menehi konsesi kanggo operate kasino ing Macau.

Sajrone presentation ana, Pak Ho ngandika siji saka prioritas minangka pangareping eksekutif bakal njaga “pangembangan sehat” industri casino, nalika ngiyataken pengawasan industri. “We kudu revenue saka sektor game kanggo ndhukung pembangunan Macau,”Ngandika, nalika pointing sawetara merbawani salabetipun related kanggo boom game ing Macau.

Pak Ho uga nyatakake dheweke bakal njaga larangan operator game ngimpor buruh kanggo posisi bakul.

Dheweke uga ujar manawa dheweke nentang kemungkinan ngenalake tutup babagan jumlah pengunjung sing mlebu ing kutha kasebut. Pak Ho Nanging ngakoni Macau berjuang kanggo ngrampungake karo Tambah ing nomer pengunjung, lan ngandika bakal luwih koordinasi karo panguwasa ing daratan China kanggo njaga kahanan ing kontrol, “utamané nalika preian utama ing daratan China.”

Jumlah pengunjung sing teka ing Macau ing taun lengkap 2018 meh 36 yuta , munggah 9,8 persen yen dibandhingake karo 2017 lan luwih saka 56 persen luwih dhuwur yen dibandhingake karo tally pengunjung sepuluh taun sadurungé ing 2008, nalika ana 22,9 yuta, miturut. kanggo data resmi. Daratan China minangka pasar sumber utama pengunjung ing Macau.

Bakal dadi kepala eksekutif Pak Ho 61 lan lair ing Macau. Dheweke ora ana hubungane karo Edmund Ho Hau Wah, kepala eksekutif Macau pisanan sawise panyerahan kutha saka administrasi Portugis ing 1999, utawa Stanley Ho Hung Sun, mantan monopoli bisnis casino Macau.

Pak Ho Iat Seng – pengusaha Macau misuwur – uga ora duwe pranala langsung karo industri casino dominan kutha.

Dheweke dadi presiden Majelis Legislatif wiwit Oktober 2013 nganti wulan kepungkur, nalika dheweke mundur kanggo nyiapake tawaran dadi kepala eksekutif. Wiwit taun 2004 nganti 2009, dheweke dadi anggota Dewan Eksekutif http://188.166.215.55/ kutha, sawijining badan penasehat sing ndhukung karya kepala eksekutif kutha.

Calon calon kasebut duwe hubungan sing dawa karo struktur politik ing daratan China. Dheweke njabat dadi anggota Komite Tetap Kongres Rakyat Nasional (NPC) wiwit taun 2000 nganti April taun iki, nalika Komite Tetap nyetujoni panjaluke Pak Ho kanggo mundur saka peran NPC, langkah sing mbukak dalan kanggo pencalonan dheweke. proyek Macau ndhuwur.

Proses polling kanggo milih pimpinan sabanjure Macau bakal ditindakake ing 25 Agustus.

Pak Chui, Ketua Eksekutif saiki, bakal ngrampungake masa jabatan limang taun uni togel kaping pindho lan pungkasan ing Desember. Pengganti dheweke bakal dadi pejabat tanggal 20 Desember.